Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa 2024.


Usein kysyttyä

Mitä osallistumismaksu sisältää?

Osallistumismaksuun sisältyy

  • koko ohjelma
  • tauolla (tarjottava) kahvi/tee ja pieni makea

Kuuluuko lounas osallistumismaksuun?

Lounas on omakustanteinen eli se ei kuulu osallistumismaksuun. Konferenssitilojen läheisyydestä löytyy monia lounaspaikkoja.

Milloin osallistuminen tulee maksaa?

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, joka tulee maksaa 7 päivän sisällä. Huomioithan, että ilmoittautumisesi vahvistetaan vasta maksun jälkeen.

Voivatko paikat loppua kesken?

Jos joudumme rajoittamaan koko tapahtumaan osallistuvien määrää, osallistumispaikat jaetaan vahvistettujen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä.

Iltavastaanotolle saattaa olla muuta tapahtumaa rajallisemmin paikkoja. Jos joudumme rajoittamaan iltavastaanoton osallistujamäärä, osallistumispaikat jaetaan vahvistettujen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä niiden osallistujien kesken, jotka ovat vastanneet ilmoittautumislomakkeella osallistuvansa iltavastaanottoon.

Voinko osallistua vain osaan ohjelmasta tai vain toisena päivänä?

Voit osallistua eri ohjelmaosiin vapaasti. Emme kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta osittaisella osallistumismaksulla.

Voinko seurata ohjelmaa etänä?

Päivitämme ohjelmaan (tulossa) etänä seurattavat ohjelmaosuudet.

Olenko oikeutettu jäsenalennukseen?

Olet oikeutettu jäsenalennukseen jos olet jonkin järjestäjäseuran jäsen. Varaamme oikeuden tarkistaa jäsenyytesi kunkin järjestäjäseuran jäsenrekisteristä.

Olenko oikeutettu opiskelija-alennukseen?

Olet oikeutettu opiskelija-alennukseen jos olet perustutkinto-opiskelija. Varaamme oikeuden tarkistaa opiskelijastatuksesi ilmoittautumisen yhteydessä. Väitöskirjatutkijat / jatko-opiskelijat eivät ole oikeutettuja opiskelija-alennukseen.

Tuleeko työryhmien puheenjohtajien ja esittäjien ilmoittautua?

Työryhmien puheenjohtajien, järjestäjien ja esittäjien tulee myös ilmoittautua konferenssiin ja maksaa osallistumismaksu. Osallistumismaksu mahdollistaa Kaupunkitutkimuksen päivien järjestämisen.