Turku-info

Turku-ohjeistusta Kaupunkitutkimuksen päiville.

Konferenssipaikka

Turun yliopiston Publicum-rakennus, Assistentinkatu 7. Tarkemmat salit näet päivien ohjelmasta. Torstain iltaohjelma järjestetään Turun keskustassa.

Majoitus

Yliopistoaluetta lähimmät hotellit Turun keskustassa ovat Centro ja Scandic Julia. Useimmista muista ydinkeskustan hotelleista on niin ikään lyhyehkö kävelymatka. AirBnb tarjontaa on myös.

Saapuminen Turkuun, suoraan Publicumiin

Junalla

Helsingin junien pääteasema on tällä hetkellä Kupittaan asema, josta on tervejalkaisilla noin 15 minuutin kävelymatka Publicumiin.

Tampereen junat ajavat Turun päärautatieasemalle, josta on noin 25 minuutin kävelymatka Publicumiin. Jos tulet torstaina aamujunalla, ota taksi asemalta.

Kaukoliikenteen linja-autolla 

Pääkaupunkiseudun ja Hämeenlinnan suunnasta tullessa kannattaa jäädä pois Yliopiston / Hämeentien pikavuoropysäkillä, josta on alle 10 minuutin kävelymatka Publicumiin.

Tampereen bussit ajavat päälinja-autoasemalle, josta on noin 15 minuutin kävelymatka Publicumiin.

Henkilöautolla

Lähestyä voi joko Helsingin moottoritieltä, Assistentinkadun kautta, tai Hämeentien suunnasta. Assistentinkadulla lyhytaikainen maksullinen pysäköinti on ensimmäinen alue vasemmalla. Hämeentien suunnasta viimeinen (Publicumia läheisin) etuvasemmalla. Paikoitus maksetaan kännykkäsovelluksin (ainakin EasyPark ja eParking). 

Turun paikallisliikenteellä

Katso vaihtoehdot Föli-oppaasta tai Google Mapsista. Turun linja-autoissa voi maksaa pankki- tai luottokortin lähimaksulla, erillistä bussilippua ei tarvita. 

Kävellen

Kävelyreitti Turun keskustasta kulkee Tuomiokirkkotorin ja kauniin Piispankadun kautta.