Esitelmäkutsu / Call for Papers

Kaupunkitutkimuksen päivien esitelmäkutsu on nyt avattu. Ehdotuksia voi lähettää 16 eri työryhmään maanantaihin 11.3. 2019 mennessä.

Tieteellisten seurojen (Yhdyskuntasuunnittelun seura, Suomen kaupunkitutkimuksen seura ja Rakennetun ympäristön tutkimuksen seura) järjestämien 17. Kaupunkitutkimuksen päivien teemana on Arjen Kaupunki. Päivät järjestetään Helsingissä Tieteiden talolla 25.-26.4. 2019. Päivät kokoavat yhteen laajasti kaupunkitutkimuksesta ja -suunnittelusta kiinnostuneita alan tutkijoita, ammattilaisia ja opiskelijoita.

Esitelmien abstraktit (noin 250 sanaa, esitelmän pituus noin 15-20 min) pyydetään osoittamaan suoraan työryhmien puheenjohtajille. Työryhmiin hyväksytään esityksiä esimerkiksi valmiista tai tekeillä olevista tutkimuksista, hankkeista ja opinnäytetöistä. Myös yleisemmät keskustelunavaukset ovat tervetulleita.

Ilmoitus ehdotuksen hyväksymisestä lähetetään esittäjille perjantaihin 15.3. 2019 mennessä. Työryhmäkuvaukset ja lisäinformaatiota löytyy täältä. Kaupunkitutkimuksen päivien uutisia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä tunnisteella #KTP2019.

Ilmoittautuminen avataan maaliskuussa ja samalla julkaistaan hintatiedot.


The theme of the multidisciplinary Urban Studies Days is ”The Everyday City”. The two-day event will take place at the House of Sciences and Letters on the 25th-26th April 2019.

Abstract proposals (250 words, presentations approximately 15-20 minutes each) to the sessions should be sent directly to the session organisers by the 11th of March 2019. The participants will be notified about the acceptance of proposals by 15th March 2019. For more information on the conference here, and on the sessions here. The latest news will also be updated on our Facebook pages. On Twitter please use hashtag #KTP2019

The registration will open in March. The price information will be updated shortly.


Tervetuloa/Welcome!

Kaupunkitutkimuksen päivien 2019 tieteellinen toimikunta

kaupunkitutkimuksenpaivat2019@gmail.com